Man van Nancy Ajram schiet inbreker dood

nancy ajram el hachem burgler inbreker

De man van de Libanese zangeres Nancy Ajram, Fadi El Hachem, is zondag gearresteerd nadat hij een inbreker had doodgeschoten. Hij moet dinsdag voor de rechter verschijnen.

Het incident deed zich voor op de vroege zondagochtend toen Nancy Ajram, haar man en hun drie dochters nog lagen te slapen in hun huis in het Libanese Kesrouane.

De inbraak is vastgelegd op beveiligingsbeelden, die inmiddels op social media circuleren.

Op de beelden is te zien hoe de inbreker, die binnen was gekomen via het balkon, het huis doorzoekt op waardevolle spullen. Zodra hij betrapt wordt door de man van Nancy Ajram richt hij een pistool op hem. El Hachem probeert zicht te verdedigen met een stoel.

“Hij vroeg me om geld, ik gaf hem wat uit mijn jasje. Hij vroeg me toen waar de sieraden waren en beval me mijn vrouw te roepen. Op dat moment kwamen de beveiligingsmannen die Nancy had gebeld binnen. Hij bedreigde hen ook met een pistool dus zij trokken zich terug.” vertelt El Hachem bij de videobeelden.

Hij vertelt dat hij snel een vuurwapen haalde dat hij in huis bewaarde. Toen de inbreker zich naar de kamer van zijn dochters begaf rende hij achter de man aan en schoot hij hem neer.

“Ik draaide volledig door! Ik wilde hem in stukken scheuren, zelfs als hij op mij zou schieten. Ik benaderde hem en we kwamen oog in oog met hem te staan. Hij richtte zijn wapen op mij en ik schoot hem gewoon neer, verklaarde El Hachem. 

De manager van Nancy Ajram, Jiji Lamara, verwacht dat El Hachem niet vervolgd zal worden omdat het hier volgens hem duidelijk om een geval van zelfverdediging gaat. Of de rechter dat ook zo ziet zal nog moeten blijken.

Televisiezender MTV Lebanon bezocht Nancy Ajram in haar huis, kort na het incident. Daar gaf de zangeres een korte verklaring af.

“Ik wil graag iedereen bedanken die naar mijn familie hebben gevraagd. Mijn kinderen zijn in orde. Verder kan ik er op dit moment niet meer over zeggen,” zei ze zichtbaar aangeslagen.

Nieuwste berichten