Zijn Boef en vlogster Selma Omari officieel een stelletje?

boef selma omari
boef selma omari

Het gerucht gaat al een tijdje dat Boef een relatie zou hebben met vlogster Selma Omari. De twee werden al vaker samen gespot. Hoewel het management van Boef het telkens ontkende lijkt Boef hun relatie nu alsnog te bevestigen op Instagram. De rapper plaatste een foto waarop de twee samen te zien zijn. De tekst onder de post luidt: Powercouple 2019.

https://www.instagram.com/p/BuYVNNghjjr/

Selma Omari

Wie Boef is hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen, maar het kan zijn dat je Selma nog niet kent. Op haar YouTube kanaal zegt ze:

Ik ben Selma Omari van Marokkaanse/Irakese komaf. Ik upload wekelijks vlogs mijn focus ligt voornamelijk op beauty, fashion, eten en lifestyle video’s en eigenlijk alles uit mijn leven dat ik met jullie wil delen.

Bekijk hier een van haar vlogs die ze maakte in Tokyo:

Nieuwste berichten